MoTip Tyre Repair

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: MoTip Tyre Repair

De Tyre Repair van MoTIp kan gebruikt worden in het geval van tijdelijke noodreparaties aan tubeless banden. U hoeft de band hiervoor niet te demonteren. Laat de band eerst volledig leeglopen en spuit vervolgens de Tyre Repair met behulp van de adapter leeg. Zo kunt u nog circa 10 km rijden met een maximale snelheid van 50 km/uur. Een tijdelijke oplossing voor een lekkage in uw autoband. Erg handig om dit product in uw auto te bewaren, zodat u niet met stukken langs de weg strandt.

Specificaties: MoTip Tyre Repair

  • Naam: Tyre Repair
  • PLU: 1112071-0007
  • Merk: MoTip
  • Geschikt voor: Autobanden
  • Inhoud: 500 ml

Recensie: MoTip Tyre Repair

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief