Tunturi Multifunctionele deurtrainer

Niet op voorraad
23,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Tunturi Multifunctionele deurtrainer

Met de multifunctionele deurtrainer van Tunturi kunt u overal, makkelijk en snel uw fitnessoefeningen doen. U bepaalt zelf waar en wanneer het u schikt om uw pull-ups, push-ups of sit-ups te doen.

Montage

U zet de deurtrainer zeer eenvoudig vast tussen de deur en het kozijn. De deurtrainer is geschikt voor deurkozijnen met een breedte van 70-78 cm en een diepte van 1-16 cm. Installeer de deurtrainer niet in deurkozijnen die niet aan deze specificaties voldoen. De horizontale stang dient op de bovenste rand van het deurkozijn te rusten. Het is hierbij niet nodig de deurtrainer aan de deur vast te schroeven.

Specificaties: Tunturi Multifunctionele deurtrainer

 • Naam: Multifunctionele deurtrainer
 • PLU: 1181762
 • Merk: Tunturi
 • Kleur: Zwart
 • Afmeting : Afmetingen deurtrainer: 53 x 27 x 7 cm (l x b x h)
  Afmetingen deurpost: 70-78 cm breed en 1-16 cm diep
 • Gewicht: Gewicht deurtrainer: 7 kg
  Maximale gewicht gebruiker: 110 kg
 • Spiergroepen: Biceps, triceps, buik- en borstspieren
 • Tips: Te gebruiken voor: pull-ups, push-ups, sit-ups en dip oefeningen

Recensie: Tunturi Multifunctionele deurtrainer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief