Tunturi Instelbare Powergrip

Niet op voorraad

14,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Tunturi Instelbare Powergrip

Met deze instelbare Powergrip van Tunturi versterkt u op een eenvoudige manier uw pols-, arm- en knijpkracht. De handtrainer is vergelijkbaar met een handgreep waarin u knijpt en een veer weerstand biedt. Met de draaiknop aan de bovenkant van de handgreep verstelt u de weerstand van deze veer.

De instelbare Powergrip is, afhankelijk van de dikte van de veer, verkrijgbaar in een lichte en zware weerstandniveau.

Specificaties: Tunturi Instelbare Powergrip

 • Naam: Instelbare Powergrip
 • PLU: 1185863C
 • Merk: Tunturi
 • Kleur: Licht = zwart/rood
  Zwaar = zwart/grijs
 • Maat: Handvat is 9 cm
 • Doorsnede: Licht: doorsnede veer 2,3 mm
  Zwaar: doorsnede veer 2,5 mm
 • Spiergroepen: Hand en pols
 • Verstelbaar: Ja (zwaarder/lichter)
 • Weerstand: Licht Zwaar

Recensie: Tunturi Instelbare Powergrip

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief