Tunturi Gymbal basic

Niet op voorraad
Vanaf:

13,99

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Tunturi Gymbal basic

De Tunturi gymbal basic is op vele verschillende manieren inzetbaar. De bal is voornamelijk bedoeld als oefenbal, therapiebal en als zitbal voor fitnessoefeningen en fysiotherapie. Door het zitten op deze bal wordt de patiënt minder belast en worden nek-, schouder- en rugklachten voorkomen. Ook is de bal veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap voor bijvoorbeeld buik- en bekkenbodemoefeningen. De bal is blauw en verkrijgbaar in verschillende diameters, namelijk 65 cm, 75 cm en 90 cm.

Let op de foto wijkt af van het product

Specificaties: Tunturi Gymbal basic

  • Naam: Gymbal basic
  • PLU: 1181763C
  • Merk: Tunturi
  • Kleur: Blauw
  • Maat: Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Inclusief: Pomp
  • Bijzonderheden: De foto wijkt af van het product
  • Maat: 65 cm 75 cm 90 cm

Recensie: Tunturi Gymbal basic

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief