Tuinmeubel onderhoudsartikelen kopen

De aanschaf van een tuinset, loungeset, tuinbank of tuintafel vergt een behoorlijke investering, maar u heeft er ook jaren plezier van. Onderhoud en bescherming van tuinmeubelen zijn met ons natte klimaat van groot belang. Wij verkopen de juiste onderhoudsmiddelen voor meubels van teak, kunststof, aluminium en glas. Maar u vindt ook bij ons hoezen om uw stoelen of loungeset te beschermen. Of een opbergbox waar u met gemak al uw kussens en kussentjes in kwijt kunt.

Lees meer.

Leuke en kleurrijke tuinkussens

Tuinstoelen geeft u een eigen touch mee met een comfortabel en kleurig tuinkussen van Hartman of Bardani. Ideaal om te gebruiken in een tuinstoel van textileen. Laat uw kussens ’s nachts niet buiten liggen omdat het vocht er dan in kan trekken. Polyester stoot beter vuil af en is meer kleurecht dan katoen. Katoen voelt weer prettiger aan.

Tuinmeubel onderhoudsartikelen bij De Wit Schijndel

In onze showroom in Schijndel kunt u het volledige assortiment accessoires & onderhoud voor tuinmeubelen uitgebreid bekijken. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Koopt u liever online? Bovenaan de pagina vindt u ons aanbod op internet.

Nieuwsbrief