2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Truma Y-stuk

Op voorraad

14,65

11,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma Y-stuk

Dit Y-stuk heeft drie aansluitingen die geschikt zijn voor de Ø 65 mm (UR3) en Ø 72 mm (VR72) bekledingsslangen of de Ø 65 mm (KR65) koudeluchtslang van Truma.

Alle zijden van het Y-stuk zijn af te sluiten met de optioneel verkrijgbare Truma Afsluitdeksel.

Specificaties: Truma Y-stuk

  • Naam: Y-stuk
  • PLU: 1057236
  • Merk: Truma
  • Diameter: 65/72 x 65/72 x 65/72 mm
  • Kleur: Zwart

Recensie: Truma Y-stuk

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief