Truma WL wandbeluchter

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma WL wandbeluchter

Koppelstuk met een beluchtingssleuf.
Door deze wandbeluchter op verschillende plekken achter de zitbanken te monteren komt er een aangename warme luchtstroom achter uw zitkussens door.

Beide zijden zijn af te sluiten met de optioneel verkrijgbare Truma Afsluitdeksel.

Specificaties: Truma WL wandbeluchter

 • Naam: WL wandbeluchter
 • PLU: 1055969
 • Merk: Truma
 • Diameter: 65/72 x 65/72 mm
 • Geschikt voor: Ø 65 mm UR3 en Ø 72 mm VR72 slang

Recensie: Truma WL wandbeluchter

 • Wandbeluchter Truma
  Strobbe, 10-08-2016
  Voorheen was het systeem met enkel hier en daar een gat geprikt in de buis, zo de caravan gekocht.
  Nu werkt de verwarming ten minste zoals ze zou moeten werken.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief