2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Truma UR3 luchtslang

Op voorraad

9,50

7,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma UR3 luchtslang

De UR3 slang is geschikt voor het transporteren van hete lucht. Deze Ø 65 mm bekledingsslang wordt bij vrijwel elke Truma kachel gebruikt voor het aanleggen van de ringverwarming.

Daarnaast wordt de slang ook gebruikt om de de AE3 RVS afvoerslang te bekleden bij installatie van de AK3 schoorsteen. Zo zorgt de UR3 luchtslang ervoor dat niets in aanraking kan komen met deze vaak gevaarlijke hete, metalen afvoerslang.

Vrijwel alle ringverwarming accessoires zoals eindroosters, uitblaasmondjes, bochten en T-stukken zijn geschikt voor deze UR3 luchtslang.

De UR3 slang is niet geschikt voor gebruik met de bankairco's. Gebruik daarvoor de KR65 koudeluchtslang.

Specificaties: Truma UR3 luchtslang

  • Naam: UR3 luchtslang
  • PLU: 1049021
  • Merk: Truma
  • Diameter: 65 mm
  • Materiaal: Papier en aluminium
  • Geschikt voor: Hete lucht
  • Prijs per: Meter

Recensie: Truma UR3 luchtslang

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief