Truma TG 1000 omvormer

Niet op voorraad

1029,05

935,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma TG 1000 omvormer

De wisselstroomomvormer van Truma, is speciaal gemaakt voor de Saphir vario en Saphir Compact. Dankzij de wisselstroomomvormer, kunt u de Saphir Vario onderweg gebruiken als airco van uw camper. De wisselstroomomvormer kan volledig automatisch herkennen wat voor spanning geleverd wordt. Er zit een onderspanningbescherming op de omvormer, ter voorkoming dat de huishoudaccu te ver leeg getrokken wordt.


Let op: Om de Saphir Vario te kunnen gebruiken tijdens het rijden, moet uw camper uitgerust zijn met minstens: een 140A dynamo en 2 accu's van minimaal 80A.

Specificaties: Truma TG 1000 omvormer

  • Naam: TG 1000 omvormer
  • PLU: 1062082
  • Merk: Truma
  • type: Wisselstroomomvormer
  • Afmetingen: 300 mm x 160 mm x 72 mm
  • Geschikt voor: Saphir Vario

Recensie: Truma TG 1000 omvormer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief