Truma Switchboxset

Op voorraad

228,05

189,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma Switchboxset

De SwitchboxSet maakt het mogelijk de Truma TG 1000 omvormer te gebruiken voor zowel de Truma airconditioning als stand-alone omvormer voor 230 volt apparaten.

Deze set dient voor de aansluiting van de Truma TG 1000 sinus omvormer als u de Klimaset EN de Autarkset samen gebruikt.

Inhoud van de set:
- 1 Switchbox
- 1 Switchbox stuurkabel van 1 meter
- 230 volt kabel, 1 meter
- Inbouwvoorschrift met aansluitschema

Specificaties: Truma Switchboxset

  • Naam: Switchboxset
  • PLU: 1061004
  • Merk: Truma
  • Gewicht: ± 515 gr

Recensie: Truma Switchboxset

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief