Truma Saphir Vario airconditioner

Niet op voorraad

2495,00

1999,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma Saphir Vario airconditioner

Geavanceerde automatische airconditioner voor kampeerwagens.

Deze aircondition unit is uitermate geschikt voor inbouw tussen de vloer of in de bergruimte. Hiermee wordt u dak niet belast en houdt u alle ramen vrij, maar ook wordt uw zwaartepunt verlaagt en krijt uw camper of caravan een betere wegligging.

De drie openingen voor luchtbuizen geven u de vrijheid om uw luchtverdeling zelf te regelen en naar eigen voorkeur kunt instaleren. De bankairco is, danzij zijn gesloten koelcircuit, vrijwel onderhoudsvrij. In de Vario zit een pollen- en stoffilter ingebouwd, die ideaal is voor mensen met die overgevoelig zijn voor allergieën.

De flexibaliteit van deze Saphir van Truma is eindeloos. U kunt de unit zowel aan een 12 of 230 volt elektriciteitsnet koppelen. Wel is voor een 12 volt modus een wisselstroomomvormer nodig, de TG 1000 sinus wordt sterk aanbevolen hiervoor. Het syteem herkent uit zichzelf het aangeboden spanning en past zich hier op aan. Ook kunt u kiezen uit 3 ventilatiestanden die allemaal extreem stil zijn.

Koelen tijdens het reizen met 12 volt
600 W – via huishoudaccu of dynamo.
1500 W – via dynamo.

Koelen via de batterij met 12 volt
600 W – kleinste ventilatorstand.

Koelen met 230 volt via het elektriciteitsnet
600 W – kleinste ventilator stand, een stille motor.
1500 W – ideale ventilatorstand, voor elektrisch matig gezekerde campings (3A).
2000 W – hoogste ventilatorstand,voor maximale koeling.

Specificaties: Truma Saphir Vario airconditioner

 • Naam: Saphir Vario airconditioner
 • PLU: 1062152
 • Merk: Truma
 • Koelvermogen: 2000 watt
 • Verbruik koelen: Maximaal 4,4 ampère
 • Afmeting(en): 200 x 550 x 800 mm (h x b x d)
 • Regelbaar: 3 standen
 • Temperatuurbereik: +18°C tot +40°C
 • Aansluitspanning: 230 ~ 240 volt, 50 Hz
 • Aanloopstroom: 20 ampère
 • Gewicht: 27 kg

Recensie: Truma Saphir Vario airconditioner

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief