Truma Klimaset

Niet op voorraad
81,80
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma Klimaset

Deze kabelset dient voor de aansluiting van de Truma TG 1000 sinus omvormer op de Truma airconditioners, waardoor u de aangesloten airco ook tijdens het rijden kunt gebruiken, zonder dat u verder iets hoeft te doen.

Deze set bevat:
- 1 verbindingskabel omvormer naar Truma Saphir (Vario/Compact) 3 meter
- 1 LINbusdraad 3 meter
- 1sensor draad 6 meter met smeltzekering 5 ampère
- Inbouwvoorschrift met aansluitschema

Specificaties: Truma Klimaset

  • Naam: Klimaset
  • PLU: 1059722
  • Merk: Truma
  • Gewicht: ± 1 kg
  • Geschikt voor: TG 1000 wisselstroom omvormer en Saphir comfort en Vario airco's

Recensie: Truma Klimaset

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief