Truma IR 35 isothermslang

Op voorraad

12,50

9,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma IR 35 isothermslang

De IR 35 isothermslang is een geperforeerde luchtslang met een diameter van 35 mm. Deze luchtslang wordt gebruikt om lucht in de ruimte onder het vast bed of in de banken te blazen.

De 65 mm UR3 of 72 mm VR72 bekledingsslangen kunnen worden afgetakt of eindigen in deze isothermslang met behulp van de juiste accessoires.

Specificaties: Truma IR 35 isothermslang

  • Naam: IR 35 isothermslang
  • PLU: 1047276
  • Merk: Truma
  • Diameter: 35 mm
  • Materiaal: Karton en aluminium
  • Bijzonderheden: Geperforeerd
  • Prijs per: Meter

Recensie: Truma IR 35 isothermslang

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief