Truma GS8 magneetklep inclusief afstandsbediening

Op voorraad

141,50

119,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma GS8 magneetklep inclusief afstandsbediening

Met de Truma GS8 magneetklep inclusief afstandsbediening kan de gasfles op afstand bediend worden. Het is dus een hoofdschakelaar voor de gasinstallatie. De set is direct te monteren op de 8 mm gasleiding. De GS8 magneetklep is geschikt voor gasinstallaties met 1 of 2 gasflessen met een maximale doorlaat van 2 kg en kan worden gebruikt voor de Duomatic, Triomatic, Duomatic Plus en Duocontrol. Bij de magneetklep worden 1,5 m aansluitkabel en afstandsbediening meegeleverd.

Specificaties: Truma GS8 magneetklep inclusief afstandsbediening

  • Naam: GS8 magneetklep inclusief afstandsbediening
  • PLU: 1060923
  • Merk: Truma
  • Voltage: 12 V
  • Verbruik: 40 mA
  • Geschikt voor: 8 mm leiding
  • Inclusief: 1,5 m aansluitkabel en afstandsbediening

Recensie: Truma GS8 magneetklep inclusief afstandsbediening

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief