2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Truma EN eindrooster

Op voorraad

4,20

3,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma EN eindrooster

Het EN eindrooster is een uitblaasmond voor Truma kachels en airconditioners. Het past perfect is het T-stuk met schroefdraad of de EM 05 eindstukmoer. Beide zijn optioneel verkrijgbaar.

Het luchtrooster is geschikt voor gebruik met de Truma UR3 65 mm en VR 72 72 mm slangen of de Truma KR65 koudeluchtslang.

Het schot in het rooster kan gedraaid en gekanteld worden waardoor de richting van de luchtstroom kan worden bepaald. De blaasmond is tevens afsluitbaar.

Om de kracht van de uitgeblazen luchtstroom te vergroten kan er gebruik gemaakt worden van een los verkrijgbaar BL reduceerrooster dat in het rooster wordt geklikt.

Leverbaar in verschillende kleuren.

Specificaties: Truma EN eindrooster

  • Naam: EN eindrooster
  • PLU: 1055662C
  • Merk: Truma
  • Kleur: Achatgrijs, Beige, Bruin, Grijs, Wit en Zwart
  • Kleur: Achatgrijs Beige Bruin Grijs Wit Zwart

Recensie: Truma EN eindrooster

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief