Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Truma Duocontrol CS gasdrukregelaar

(5)
Op voorraad

211,40

159,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma Duocontrol CS gasdrukregelaar

Let op! Wij adviseren om deze regelaar altijd te gebruiken in combinatie met een Truma Gasfilter. Het gebruik van een gasfilter beschermt de gasdrukregelaar tegen verontreiniging. Als er vuil in de regelaar zit, komt dit product niet in aanmerking voor garantie. Er wordt enkel nog garantie gegeven als de regelaar op een gasfilter is aangesloten.

De Truma Duocontrol CS gasdrukregelaar is voorzien van een crashsensor. Daardoor kunt u in Europa met aangesloten gasflessen rijden en is het mogelijk om tijdens de rit uw verwarming aan te hebben. De crashsensor zorgt ervoor dat bij een botsing de gastoevoer automatisch wordt stopgezet. Deze gasdrukregelaar heeft een gasdruk van 30 mbar en een 10 + 8 mm verloopkoppeling. De gasdrukregelaar is verkrijgbaar in de uitvoeringen horizontaal en verticaal.

Automatische omschakeling

De Duocontrol gasdrukregelaar is voorzien van een automatische omschakeling. Daardoor kunnen er twee gasflessen tegelijkertijd worden aangesloten. Met een druk op de knop kunt u bepalen welke gasfles u wilt gebruiken en welke de reservefles is. Wanneer de gasfles op is, schakelt de Duocontrol automatisch om naar de reservefles. Zo blijft er een constante gastoevoer.

Statusweergave

De Duocontrol gasdrukregelaar is voorzien van een kijkvenster. Via dit venster kunt u eenvoudig controleren of de ingestelde gebruiksfles leeg is en er gas wordt afgenomen uit de reservefles.

Horizontale of verticale montage

Wanneer u gebruik maakt van een horizontale gasdrukregelaar kan deze horizontaal gemonteerd worden. Een verticale gasdrukregelaar is verticaal te monteren. De horizontale versie kan bijvoorbeeld aan het plafond van de kast worden gemonteerd. De verticale versie is geschikt voor montage op een wand.

Garantie

Wij adviseren om deze regelaar te gebruiken in combinatie met een Truma Gasfilter. Het gebruik van een gasfilter beschermt de gasdrukregelaar tegen verontreiniging. Als er vuil in de regelaar zit, komt dit product niet in aanmerking voor garantie. Er wordt enkel nog garantie gegeven als de regelaar op een gasfilter is aangesloten.

Specificaties: Truma Duocontrol CS gasdrukregelaar

 • Naam: Duocontrol CS gasdrukregelaar
 • PLU: 1151628C
 • Merk: Truma
 • Gasdruk: 30 mbar
 • Capaciteit: 1,5 kg
 • Garantie: Let op! Alleen garantie in combinatie met een Truma gasfilter
 • Inclusief: Verloopkoppeling 8 + 10 mm
 • Bijzonderheden: Crashsensor
 • Uitvoering: Horizontaal Verticaal

5 Recensies voor: Truma Duocontrol CS gasdrukregelaar

 • Heel veilig en praktische
  De Henau , 22-02-2018
  Bedankt De wit Schijndel
  Voor het snel levering.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Duo control met CS
  T.Truyens, 17-04-2017
  Eenvoudig te installeren, duidelijke richtlijnen, perfecte prijs/kwaliteit
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Ideaal
  J.W.Vooren, 13-05-2016
  Perfect apparaat, en makkelijk zelf te monteren. Geeft een rustig en veilig gevoel.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Veilig onderweg
  F & D, 02-04-2016
  Vorige week langs achter een lichte aanrijding in de file gehad en de gastoevoer bleek al afgesloten te zijn! Die crashbeveiliging werkt dus écht , zelfs al bij de lichtste aanrijding
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • gasdruk regelaar
  E.Ligtermoet, 22-03-2016
  Een duidelijke handleiding bij dit product.
  En een snelle levering
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief