Truma DuoComfort automatische schakelaar

Binnenkort leverbaar

94,25

79,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma DuoComfort automatische schakelaar

Met de Truma Duocomfort maakt u het mogelijk om, in combinatie met een aan de wand gemonteerde gasdrukregelaar, bijvoorbeeld een SecuMotion, MonoControl CS of de gasdrukregelaars van de firma GOK, twee gasflessen te gebruiken.

Automatisch wisselen

Het automatische omschakelventiel zorgt ervoor dat uw installatie automatisch overgaat naar de nieuwe gasfles. Met de bedieningsknop kunt u zelf instellen welke fles u eerst wilt gebruiken. Als deze gasfles leeg is, wisselt de Duocomfort automatisch naar de reservefles. Zo is er geen onderbreking van de gastoevoer. Door het kijkvenster op de regelaar ziet u in één oogopslag of de gasfles leeg is en er is overgeschakeld naar de reservefles.

Specificaties: Truma DuoComfort automatische schakelaar

  • Naam: DuoComfort automatische schakelaar
  • PLU: 1060516
  • Merk: Truma
  • Gasdruk: 30 mbar
  • Eigenschappen: Voor 2 gasflessen, Schakelt automatisch over naar volle fles
  • Ingang: M20 x 1,5 binnendraad
  • Uitgang: M20 x 1,5 buitendraad
  • Capaciteit: 1,5 kg/h
  • Kleur: Zilver
  • Artikelnummer: 5615380

Recensie: Truma DuoComfort automatische schakelaar

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief