Truma Duikslang

Op voorraad

2,95

2,35

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma Duikslang

De Truma Duikslang heeft een diameter van 70 mm. Hierdoor past er een UR3 warme-luchtslang (Ø 65 mm) doorheen en kan in de camper of caravan ringverwarming aangelegd worden. Dankzij de goed isolerende werking kan deze duikslang gebruikt worden om dit Truma ringleidingssysteem met gering warmteverlies onder de caravan door te trekken. Zo hoeft u alleen gaten te boren in de vloer en niet in het interieur en/of meubels. Wanneer u de duikslang door de vloer heen gaat aanbrengen, gebruik dan de bijpassende duikslangbocht. De duikslang wordt geleverd zonder de eerder genoemde UR3 bekledingsslang (deze slang is ter volledigheid wel licht weergegeven in de afbeelding).

Let op! De prijs van deze duikslang wordt gegeven per decimeter. U kunt de duikslang per decimeter bij ons bestellen.

Specificaties: Truma Duikslang

  • Naam: Duikslang
  • PLU: 1055381
  • Merk: Truma
  • Diameter: 70 mm
  • Lengte: U kunt de duikslang bestellen per decimeter
  • Kleur: Zwart
  • Exclusief: UR3 warme-luchtslang (Ø 65 mm)
  • Tip: Gebruik deze bijpassende duikslangbocht om door de vloer heen te gaan
  • Prijs per: Decimeter

Recensie: Truma Duikslang

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief