HEMELVAARTSDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Truma CP Plus bedieningspaneel

Op voorraad

300,80

259,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma CP Plus bedieningspaneel

Met het CP Plus bedieningspaneel van Truma bedient u heel eenvoudig het airco en Combi kachel systeem in uw caravan of camper. Een nieuwe functie in de CP Plus maakt een exacte instelling van de comforttemperatuur mogelijk. Zo beheert u aan de hand van één bedieningspaneel de binnentemperatuur, het warmwaterniveau, de energiesoort en ventilatorstand.

Boost-functie

De CP Plus bevat een boost-functie waarmee de warmtedoorvoer een zeer snelle doorloop naar het voertuig krijgt. Deze functie zorgt er dus voor dat uw voertuig in korte tijd heerlijk op temperatuur is. Daarbij zijn alle functies met een schakelklok programmeerbaar. Ideaal om in een verkoelde of juist verwarmde ruimte te arriveren na een uitstapje.


Het bedieningspaneel is geschikt voor de Truma Combi*, Aventa en Saphir compact/comfort RC.

Specificaties: Truma CP Plus bedieningspaneel

  • Naam: CP Plus bedieningspaneel
  • PLU: 1176969
  • Merk: Truma
  • Kleur(en): Zwart
  • Afmeting(en): 103 x 92 x 40 mm (l x b x d)
  • Aansluitspanning: 8 - 16,5 volt
  • Stroomverbruik: 0,06 ampère
  • Gewicht: ± 110 gram
  • Geschikt voor: Truma Combi*, Aventa en Saphir compact/comfort RC
  • Bijzonderheden: *Voor een Truma Combi verwarming met grijze behuizing moet ook de elektronica vervangen worden.

Recensie: Truma CP Plus bedieningspaneel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief