2E PINKSTERDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Truma CDW buizenset

Niet op voorraad
Vanaf:

244,40

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma CDW buizenset

De CDW buizenset bestaat uit een geluidsdemper en aansluitbuis. Speciaal geschikt voor de koppeling van de WKCD wandschoorsteen aan een Truma Combi D 6 kachel/boiler combinatie.
Geschikt voor de afvoer van verbrandingslucht en afvoergassen.

Verkrijgbaar in verschillende lengtes.
De lengte is niet zelf in te korten.

Specificaties: Truma CDW buizenset

  • Naam: CDW buizenset
  • PLU: 1061371C
  • Merk: Truma
  • Bijzonderheden: Niet zelf in te korten
  • Inclusief: Demper, borgring en buitenbuis
  • Exclusief: Wandschoorsteen WKCD
  • Lengte: 100 cm 150 cm

Recensie: Truma CDW buizenset

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief