Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Truma Behuizing voor Therme TT2 boiler

(3)
Binnenkort leverbaar

67,85

59,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma Behuizing voor Therme TT2 boiler

De losse behuizing van de Truma Therme TT2 boiler dient als vervanging, als de boiler bijvoorbeeld kapot is gevroren.
Het huis wordt geleverd inclusief de benodigde pakkingen zodat de boiler na het overzetten weer waterdicht is.

Specificaties: Truma Behuizing voor Therme TT2 boiler

 • Naam: Behuizing voor Therme TT2 boiler
 • PLU: 1060518
 • Merk: Truma

3 Recensies voor: Truma Behuizing voor Therme TT2 boiler

 • Gemakkelijke vervanging
  Willy Ooms, 13-05-2018
  Eenvoudige vervanging van door de vorst gebarsten keteltje. Na het bekijken van de instructie video snel en zonder problemen vervangen. Het demonteren en terugplaatsen was het meeste werk.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Truma TT2 boiler
  Arnoud, 15-04-2018
  Origineel onderdeel van Truma. Wordt geleverd met nieuwe o-ringen en aftap kraantjes. Het ombouwen is een precisie werkje maar goed te doen. Voor slechts een paar tientjes weer een goed werkende boiler. Dit jaar niet vergeten af te tappen voor dat de caravan de stalling weer in gaat.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Truma behuizing voor boiler
  Rob, 31-03-2018
  Truma behuizing voor een boiler gekocht. Onderdelen exact zo overgezet zoals in het instructiefilmpje. Helaas niet waterdicht te krijgen. Een enorme miskoop. De Wit kan hier natuurlijk niets aan doen maar als ik Truma was dan nam ik dit product per direct uit het assortiment.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief