Truma Aventa luchtverdeler

Op voorraad

251,70

225,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma Aventa luchtverdeler

Deze Aventa luchtverdeler van Truma is geschikt voor de Aventa Comfort dakairconditioner vanaf april 2013.

Vier luchtuitlaten

Om de verkoelende lucht zo snel en efficiënt mogelijk te verspreiden in het voertuig zijn er vier luchtuitlaten. Alle vier de uitlaten kunnen individueel versteld worden, zodat u zelf kunt bepalen hoe hard en welke richting de luchtstroom opblaast.

Gescheiden luchtstromen

De luchtstroom naar de voor- en achterkant kunt u gescheiden houden en instellen naar eigen voorkeur. Ook is het mogelijk om de luchtstroom van het plafond naar de vloer te regelen. De luchtverdeler is zo plat mogelijk gemaakt zodat u extra ruimte overhoudt in uw interieur. Alle benodigdheden om hem te bevestigen, zijn bijgevoegd. U hoeft hem alleen maar aan te sluiten.


Deze luchtverdeler is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u een bijpassende kleur voor uw interieur kunt kiezen.

Specificaties: Truma Aventa luchtverdeler

  • Naam: Aventa luchtverdeler
  • PLU: 1153344C
  • Merk: Truma
  • Kleur(en): Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Afmeting(en): 670 x 523 x 46 mm (l x b x h)
  • Regelbaar: Vier individueel naar links en rechts verstelbare luchtuitlaten
  • Geschikt voor: Aventa Comfort
  • Kleur: Crème Grijs
  • Uitvoering airconditioner: Vanaf 04/2013

Recensie: Truma Aventa luchtverdeler

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief