2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Truma Aventa Comfort dakairconditioner

Op voorraad

2175,00

1750,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma Aventa Comfort dakairconditioner

Deze nieuwe dakairconditioner van Truma, de Aventa Comfort, is een uiterst moderne airco. Dit model is in staat om uw camper of caravan snel en moeiteloos op de gewenste temperatuur te krijgen. Hij is geschikt voor voertuigen tot circa 6 meter.

Krachtig maar zuinig

De Aventa koelt met een krachtige 2400 Watt, het stroomverbruik is laag maar desondanks levert de airco zeer goede prestaties. Hij is ook geschikt om te werken op laaggezekerde aansluitingen, wat in praktijk inhoudt dat dit model vrijwel op iedere camping prima uit de voeten kan.

Automatische temperatuurregeling

Het is een combinatie van goede prestaties en laag stroomverbruik. De dakairconditioner heeft drie verschillende koelstanden waarbij de ventilator harder of zachter gezet kan worden. Een slaapfunctie zorgt voor de automatische regeling van de temperatuur, welke vooraf ingesteld kan worden. Deze functie zorgt ervoor dat de airconditioner stil werkt en geen overlast bezorgd in de nacht.

Eenvoudige montage

Het monteren van deze dakunit is vrij eenvoudig en kan dan ook met een beetje handigheid zelf gedaan worden. In het interieur, aan de binnenzijde van de camper of caravan, is het paneel bijzonder plat. U heeft hierdoor maximaal ruimtebehoud. Het luchtfiltersysteem zorgt voor schone en zuivere lucht zodat u altijd een fris gevoel krijgt in de camper. De luchtstroom die van de airconditioner komt, kan eenvoudig door middel van buizen gestuurd worden. Zo heeft u altijd overal dezelfde temperatuur in de camper.

Specificaties: Truma Aventa Comfort dakairconditioner

 • Naam: Aventa Comfort dakairconditioner
 • PLU: 1151990
 • Merk: Truma
 • Plaatsing: Inbouw
 • Geschikt voor voertuigen: Tot 6 meter
 • Eigenschappen: Slaapfunctie, Stof- en/of pollenfilter
 • Koelvermogen: ± 2400 watt
 • Lengte mm: 1008 mm
 • Breedte mm: 660 mm
 • Hoogte mm: 248 mm
 • Aansluitspanning: 230 V AC
 • Stroomverbruik koelen: ± 966 watt
 • Gewicht: ± 33 kg

Recensie: Truma Aventa Comfort dakairconditioner

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief