Truma Afsluitdeksel

(1)
Op voorraad

2,65

2,50

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma Afsluitdeksel

Afsluitdeksel voor T- en verbindingsstukken van Truma met een diameter van Ø 65 en 72 mm.
Te gebruiken bij het aanleggen van een ringverwarming of het installeren van een bankairco.

Specificaties: Truma Afsluitdeksel

 • Naam: Afsluitdeksel
 • PLU: 1055232
 • Merk: Truma

Recensie: Truma Afsluitdeksel

 • Erg handig om de boiler Truma Therme TT2 af te dichten
  J.P. Geurts, 25-06-2011
  Ik heb 2 van deze deksels besteled en waren keurig met 3 dagen in huis.
  De beselling is dus zeer netjes afgehandeld!!

  De deksels zijn erg handig om de boiler Truma Therme TT2 af te dichten zodat alle warmte in de boiler blijft en niet verdwijnt naar de ringverwarming. Je kunt de deksels er zo in drukken en de klus is geklaard.

  Algemene indruk:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief