-33%

AE3 RVS afvoerslang

Truma AE3 RVS afvoerslang

Schrijf een review

Op voorraad

19,50

12,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Truma AE3 RVS afvoerslang

De AE3 RVS afvoerslang wordt gebruikt om de rook/gasafvoer van een Truma S 3002 kachel aan te leggen.
Een complete schoorsteen wordt gemaakt in combinatie met de AK3 dakschoorsteen en de UR3 bekledingsslang.

Gebruik altijd de Truma UR3 bekledingsslang als mantel om de RVS afvoerslang. De AE3 RVS afvoerslang wordt namelijk erg heet bij gebruik van de kachel.

Specificaties: Truma AE3 RVS afvoerslang

  • Naam: AE3 RVS afvoerslang
  • PLU: 1151213
  • Merk: Truma
  • Diameter: 55 mm
  • Materiaal: RVS
  • Geschikt voor: AK3 schoorsteen
  • Prijs per: Meter

Recensie: Truma AE3 RVS afvoerslang

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief