2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Trias Prevention Products Brandblusspray

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Trias Prevention Products Brandblusspray

De Brandblusspray van Trias is een gecertificeerde brandblusser met een uniek sproeisysteem. Dit maakt de blusser geschikt voor het blussen van allerlei soorten branden in huis, op vakantie of op kantoor. De brandblusspray behoeft geen onderhoud, is makkelijk te hanteren en dooft een beginnende brand in slechts enkele seconden. Bovendien mag de blusser gebruikt worden voor branden met een elektrische oorzaak.

Specificaties: Trias Prevention Products Brandblusspray

  • Naam: Brandblusspray
  • PLU: 1251319
  • Merk: Trias Prevention Products
  • Brandklasse: A, B en F
  • Geschikt voor: Allerlei soorten branden, ook voor branden met elektrische oorzaak tot 1000V
  • Inhoud: 0,75 liter schuim
  • Inclusief: Rijkstypekeur gecertificeerd
  • Exclusief: Bevat geen schadelijke stoffen voor mens, dier en milieu
  • Bijzonderheden: 3 jaar lang houdbaar na productiedatum

Recensie: Trias Prevention Products Brandblusspray

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief