Tretorn Micro X tennisballen

Op voorraad

11,25

9,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Tretorn Micro X tennisballen

De Micro X tennisballen van Tretorn zijn microcellulaire ballen en hebben een ontzettend lange levensduur.

Bij een conventionele, gasgevulde tennisbal ontsnapt er elke keer dat de u de bal slaat een beetje gas. Micro X ballen zijn gevuld met 700 miljoen microcellen die niet kunnen ontsnappen wanneer de bal wordt geraakt. De bal blijft dus veel langer goed hard.

Door toepassing van deze techniek heeft Tretorn in de Micro X ballen het beste van gasgevulde en drukloze ballen kunnen combineren. Prettige speeleigenschappen en veel gevoel, en de levensduur van een drukloze tennisbal.

Tretorn Micro X tennisballen zijn verkrijgbaar in kokers met 3 en 4 tennisballen.

Specificaties: Tretorn Micro X tennisballen

  • Naam: Micro X tennisballen
  • PLU: 1155027C
  • Merk: Tretorn
  • Vulling: Microcellen
  • Materiaal: Vilt, rubber
  • Stuiterhoogte: Hoog
  • Kleur: Geel
  • Prijs per: Koker met 3 of 4 ballen
  • Varieteit: 3 pack 4 pack

Recensie: Tretorn Micro X tennisballen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief