Trampoline wel of niet ingraven?

Als u een trampoline aanschaft voor uw kinderen kunt u ervoor kiezen om de trampoline in te graven. Op die manier installeert u de trampoline zo veel mogelijk uit het zicht. Daarnaast is het veiliger, maar de trampoline slijt wel sneller wanneer u hem ingraaft. Lees hier over de voor- en nadelen van het ingraven van een trampoline.

Voordelen van het ingraven

  • De trampoline valt minder op. Een grote trampoline kan in uw tuin, vooral wanneer u een kleinere tuin heeft, nogal overheersen. Door de trampoline in te graven valt hij veel minder op.
  • Een ingegraven trampoline is veiliger omdat het verschil in hoogte tussen het springen en de begane grond verkleind wordt. Uw kinderen kunnen dus minder hard vallen.
  • Kleinere kinderen kunnen eenvoudiger op de trampoline stappen wanneer deze is ingegraven en dus lager bij de grond is.

Nadelen van het ingraven van een trampoline

  • Om ervoor te zorgen dat de trampoline de grond niet raakt als er op wordt gesprongen, moet u een diep gat onder de trampoline graven. Dit kost veel tijd en moeite.
  • Door de vochtigheid van de grond zal een ingegraven trampoline sneller slijten dan wanneer u de trampoline niet ingraaft.

Veiligheidsaccessoires bij uw trampoline

Als u besluit om uw trampoline niet in te graven, is het verstandig om veiligheidsaccessoires voor de trampolie aan te schaffen zoals een veiligheidsnet of een frame net. Dat ervoor zorgt dat kinderen en huisdieren niet onder de trampoline kunnen kruipen.

Meer advies nodig?

* Verplichte velden

Of bel

073-5492356

Nieuwsbrief