Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

TomTom Runner 3 Cardio sporthorloge small zwart groen

Binnenkort leverbaar
199,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: TomTom Runner 3 Cardio sporthorloge small zwart groen

Met de TomTom Runner 3 Cardio krijgt u meer inzicht in uw sportieve prestaties en dagelijkse activiteiten. Het sporthorloge is voorzien van een snelle GPS-ontvangst en een ingebouwde hartslagmeter die uw hartslag via de pols meet.

Multisport modus

Het horloge is geschikt voor verschillende soorten sport en houdt met de multisport modus uw prestaties per sport bij. De TomTom Runner 3 Cardio houdt zowel in- als outdoor sporten bij zoals fietsen, hardlopen, spinnen, zwemmen, fitnessen, wandelen en meer. Zo krijgt u een goed beeld wat u per sport heeft gepresteerd. Deze resultaten zijn te zien in de speciale TomTom Sports-app.

Trainen op hartslag

De TomTom Runner 3 Cardio biedt de mogelijkheid om op uw hartslag te trainen. Trainen op de hartslag is een effectieve manier om uw persoonlijke doelen te behalen en u ziet sneller resultaat. TomTom biedt vier verschillende soorten trainingsprogramma’s aan waarbij u traint met verschillende soorten hartslagzones. Per zone traint u een ander doel zoals vetverbranding, fitter worden, sneller worden en verder te gaan.

Activity tracking

Naast het bijhouden van uw sportprestaties, houdt het sporthorloge ook uw dagelijkse activiteiten bij. Het horloge houdt uw stappen, tijd dat u actief bent, afstand en calorieverbruik bij. Wanneer de TomTom Runner 3 Cardio dag en nacht draagt, houdt deze ook uw slaappatroon bij. Zo krijgt u een volledig overzicht van uw dagelijkse activiteit en sportprestaties.

Specificaties: TomTom Runner 3 Cardio sporthorloge small zwart groen

 • Naam: Runner 3 Cardio sporthorloge small zwart groen
 • PLU: 1288055
 • Merk: TomTom
 • Meet: Afstand, Calorieën, Hartslag, Slaap, Snelheid, Stappen
 • Sensoren: Afstandsmeter, Bewegingssensor, Calorieënteller, GPS-sensor, Hartslagsensor, Stappenteller
 • Hartslagsensor: Ingebouwde polssensor
 • Activiteit: Fietsen, Fitness, Hardlopen, Wandelen, Zwemmen
 • Met sportprofielen?: Ja
 • Meldingen van smartphone: Nee
 • Waterbestendig: Waterdicht
 • Touchscreen: Nee
 • Horlogefuncties: Alarm, Datum, Tijd
 • Kleur: Zwart/groen
 • Maat: Small
 • Artikelnummer: 1RK000101

Recensie: TomTom Runner 3 Cardio sporthorloge small zwart groen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief