Thule Velospace 918 fietsendrager

Schrijf een review

Op voorraad

499,00

449,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Velospace 918 fietsendrager

De Thule Velospace 918 is een zeer veelzijdig in te zetten fietsendrager. Deze is geschikt voor zowel kinderfietsen als elektrische fietsen. De Velospace heeft daarvoor een extra hoog laadvermogen. Ook fietsen met een bredere wielbasis zijn te vervoeren op deze fietsendrager. Een zeer praktische fietsendrager die u vele mogelijkheden biedt tot het vervoeren van uw fietsen.

Specificaties: Thule Velospace 918 fietsendrager

  • Naam: Velospace 918 fietsendrager
  • PLU: 1209993
  • Merk: Thule
  • Gewicht: ± 18,4 kg
  • Draagvermogen: 60 kg
  • Afmetingen: 134 x 67 cm (l x b)

Recensie: Thule Velospace 918 fietsendrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief