Thule Superb fietsendrager 3e rail

Schrijf een review

Op voorraad

56,00

49,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Superb fietsendrager 3e rail

De Thule Superb fietsendrager 3e rail is een handige uitbreiding voor de Superb fietsendrager. Door de 3e rail te monteren kunt u op het rek zonder problemen een extra fiets vervoeren. De Bikeholder zorgt ervoor dat de derde fiets ook stevig op de fietsendrager staat. Let er daarbij wel op dat u niet het maximum draaggewicht van de fietsendrager overschrijdt.

Specificaties: Thule Superb fietsendrager 3e rail

  • Naam: Superb fietsendrager 3e rail
  • PLU: 1177316
  • Merk: Thule
  • Materiaal: Aluminium
  • Inclusief: Bikeholder

Recensie: Thule Superb fietsendrager 3e rail

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief