Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Thule Sun Blocker G2 TO 9200 Large Zijpaneel screendoek

Op voorraad

227,00

179,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Sun Blocker G2 TO 9200 Large Zijpaneel screendoek

Het Thule Sun Blocker G2 TO 9200 Large Zijpaneel screendoek is eenvoudig aan de luifel vast te maken. Door het zijpaneel in de aluminium spanarm van de luifel te schuiven staat het zijpaneel snel. Het doek van dit model is gemaakt van duurzame materialen en laat voldoende lucht door. Het screendoek kan aan beide kanten van de luifel gemonteerd worden.

Zonwerend

Dit screendoek zorgt ervoor dat de zon niet onder de luifel schijnt. Het doek laat wel een briesje door waardoor de temperatuur onder de luifel aangenaam blijft. Het screendoek is geschikt voor de Thule TO 9200 luifel.

Specificaties: Thule Sun Blocker G2 TO 9200 Large Zijpaneel screendoek

 • Naam: Sun Blocker G2 TO 9200 Large Zijpaneel screendoek
 • PLU: 1211054
 • Merk: Thule
 • Hoogte: 245 - 264 cm
 • Uitval: 300 cm
 • Lengte: 290 cm
 • Materiaal: Winddoorlatend
 • Opties: Doek: polyester
  Spanstok: aluminium
 • Geschikt voor: Etuiluifel Thule Omnistor 9200
 • Inclusief: Aluminium spanstok
  Haringen
  Scheerlijnen

Recensie: Thule Sun Blocker G2 TO 9200 Large Zijpaneel screendoek

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief