2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Thule Sport G2 Garage fietsendrager 4e rail

Niet op voorraad

64,00

52,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Sport G2 Garage fietsendrager 4e rail

De Thule Sport G2 Garage fietsendrager 4e rail vergroot de mogelijkheden van de fietsendrager. Dit accessoire creëert namelijk ruimte voor een 4e fiets. Deze rail wordt geleverd inclusief een bikeholder om de fiets steviger op het rek te plaatsen. Geschikt voor de Sport G2 Garage fietsendrager. Let op dat het maximum draaggewicht van de fietsendrager door het plaatsen van de extra rail niet wordt verhoogd, houdt u rekening met het maximum draaggewicht van de drager.

Specificaties: Thule Sport G2 Garage fietsendrager 4e rail

  • Naam: Sport G2 Garage fietsendrager 4e rail
  • PLU: 1167303
  • Merk: Thule
  • Materiaal: Aluminium
  • Inclusief: Bikeholder

Recensie: Thule Sport G2 Garage fietsendrager 4e rail

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief