Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Thule Rain Blocker 300 Medium Zijpaneel screendoek black white grey

Op voorraad

242,00

189,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Rain Blocker 300 Medium Zijpaneel screendoek black white grey

Het Thule Rain Blocker 300 Medium Zijpaneel screendoek zorgt voor de nodige bescherming tegen de regen en de wind. Het paneel is voorzien van een raam waardoor er voldoende licht onder de luifel komt. Dit model heeft een montagehoogte van 225 tot 244 cm en is geschikt voor luifels met een uitval van 3 meter. Het stevige PVC doek zorgt ervoor dat dit model zijn eigenschappen behoudt.

Montage aan beide zijdes mogelijk

Het zijpaneel glijdt in de aluminium spanarm die tussen de cassette en de voorlijst van de luifel wordt aangebracht. Hierdoor is het zijpaneel snel en eenvoudig te bevestigen. U kunt het screendoek aan beide kanten van de luifel monteren. De lengte van dit model is 2,9 meter.

Specificaties: Thule Rain Blocker 300 Medium Zijpaneel screendoek black white grey

 • Naam: Rain Blocker 300 Medium Zijpaneel screendoek black white grey
 • PLU: 1211062
 • Merk: Thule
 • Hoogte: 225 - 244 cm
 • Uitval: 300 cm
 • Lengte: 290 cm
 • Materiaal: PVC doek
 • Geschikt voor: Thule dakluifel 9200
  Thule QuickFit of Thule EasyLink tent met dezelfde montagehoogte
 • Inclusief: Aluminium spanstok
  Pennen
  Pinnen
  Verbindingsstukken

Recensie: Thule Rain Blocker 300 Medium Zijpaneel screendoek black white grey

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief