Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Thule Rain Blocker 275 Large Zijpaneel screendoek black white grey

Op voorraad

212,00

169,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Rain Blocker 275 Large Zijpaneel screendoek black white grey

Het Thule Rain Blocker 275 Large Zijpaneel screendoek is eenvoudig te monteren. Het model is in een handomdraai aan beide kanten van de luifel te monteren. Het screendoek glijdt eenvoudig in de aluminium spanarm. De arm wordt tussen de cassette en de voorlijst van de luifel aangebracht. Dit model is geschikt voor luifels met een uitval van 2,75 meter. Het doek is geschikt voor de Thule 8000 wandluifel en de Thule 6900 dakluifel. Het screendoek heeft een lengte van 2,65 meter.

Bescherming

Het doek is gemaakt van PVC en is voorzien van een raam. De slimme verbindingsstukken zorgen ervoor dat u verschillende panelen kunt combineren. Deze zijwand beschermt u tegen de regen en de wind. Het is dan ook ideaal om dit stuk aan de luifel vast te maken bij regenachtig weer. Het grote raam zorgt voor voldoende lichtinval. Een combinatie van het paneel met de Thule QuickFit of Thule EasyLink tent is mogelijk.

Specificaties: Thule Rain Blocker 275 Large Zijpaneel screendoek black white grey

 • Naam: Rain Blocker 275 Large Zijpaneel screendoek black white grey
 • PLU: 1211060
 • Merk: Thule
 • Hoogte: 245 - 264 cm
 • Uitval: 275 cm
 • Lengte: 265 cm
 • Materiaal: PVC doek
 • Geschikt voor: Thule cassetteluifel 6900 en 8000
  Thule QuickFit of Thule EasyLink tent met dezelfde montagehoogte
 • Inclusief: Aluminium spanstok
  Pennen
  Pinnen
  Verbindingsstukken

Recensie: Thule Rain Blocker 275 Large Zijpaneel screendoek black white grey

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief