2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Thule Rain Blocker 250 Ducato Zijpaneel screendoek black white grey

Op voorraad

192,00

149,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Rain Blocker 250 Ducato Zijpaneel screendoek black white grey

Het Thule Rain Blocker 250 Ducato Zijpaneel screendoek kan aan beide kanten van de luifel gemonteerd worden. Het screendoek is geschikt voor de Thule dakluifelmodellen 6002 en 6200 met een uitval van 2,5 meter. Dit model is gemaakt van PVC en is voorzien van een raam. Hierdoor vindt er voldoende lichtinval plaats. Dit maakt het doek zeer geschikt om te gebruiken bij slechte weersomstandigheden. Zo kunt ook bij minder weer onder de luifel zitten.

Bescherming

Dit screendoek biedt voldoende bescherming tegen de regen en de wind. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat het doek langer netjes blijft. Dit model glijdt eenvoudig in de aluminium spanarm die tussen de cassette en de voorlijst van de luifel wordt aangebracht.

Specificaties: Thule Rain Blocker 250 Ducato Zijpaneel screendoek black white grey

 • Naam: Rain Blocker 250 Ducato Zijpaneel screendoek black white grey
 • PLU: 1211066
 • Merk: Thule
 • Hoogte: 230 - 250 cm
 • Uitval: 250 cm
 • Lengte: 240 cm
 • Materiaal: PVC doek
 • Geschikt voor: Thule 6002 en 6200 dakluifels
  Thule QuickFit of Thule EasyLink tent met dezelfde montagehoogte
 • Inclusief: Aluminium spanstok
  Pennen
  Pinnen
  Verbindingsstukken

Recensie: Thule Rain Blocker 250 Ducato Zijpaneel screendoek black white grey

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief