2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Thule Rain Blocker 200 Small Zijpaneel screendoek black white grey

Op voorraad

192,00

154,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Rain Blocker 200 Small Zijpaneel screendoek black white grey

Het Thule Rain Blocker 200 Small zijpaneel is eenvoudig te monteren. Het screendoek glijdt eenvoudig in de aluminium spanarm. Deze spanarm wordt tussen de cassette en de voorlijst van de luifel aangebracht. U kunt het zijpaneel aan beide kanten van de luifel monteren. Dit model beschermt u tegen wind en regen, maar door het grote raam vindt er wel voldoende lichtinval plaats. Hierdoor kunt u ook bij regenachtig weer onder de luifel zitten. Door het gebruik van duurzame materialen blijven de functies langer behouden.

Geschikt voor diverse Thule luifels

Dit model is geschikt voor luifels met een uitval van 2 meter. De zijwand is geschikt voor de Thule Omnistor 1200 en 2000 modellen met een uitval van 2 meter. Het doek heeft een lengte van 1,9 meter en is voorzien van slimme verbindingsstukken waardoor verschillende panelen gecombineerd kunnen worden. De combinatie van het paneel met de Thule QuickFit of Thule EasyLink tent is mogelijk.

Specificaties: Thule Rain Blocker 200 Small Zijpaneel screendoek black white grey

 • Naam: Rain Blocker 200 Small Zijpaneel screendoek black white grey
 • PLU: 1243691
 • Merk: Thule
 • Hoogte: 205 - 224 cm
 • Uitval: 200 cm
 • Lengte: 190 cm
 • Materiaal: PVC doek
 • Geschikt voor: Thule cassetteluifel 1200 en 2000
  Thule QuickFit of Thule EasyLink tent met dezelfde montagehoogte
 • Inclusief: Aluminium spanstok
  Pennen
  Pinnen
  Verbindingsstukken

Recensie: Thule Rain Blocker 200 Small Zijpaneel screendoek black white grey

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief