Thule RaceWay 991 fietsendrager

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar

339,00

289,00

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule RaceWay 991 fietsendrager

De Thule RaceWay 991 is een revolutionaire fietsendrager die aan de achterklep van de auto bevestigd kan worden. Door de Sure-tight bevestigingskabels aan te spannen is de drager stevig aan de auto bevestigd. De rubberen beschermpads zorgen voor de juiste houvast en beschermen de auto tegen krassen. Dankzij Road Dampening Technology, worden de schokken onderweg opgevangen. De RaceWay 991 biedt ruimte aan twee fietsen en is een eenvoudige oplossing voor het meenemen van fietsen.

Specificaties: Thule RaceWay 991 fietsendrager

  • Naam: RaceWay 991 fietsendrager
  • PLU: 1222503
  • Merk: Thule
  • Gewicht: ± 9,8 kg
  • Draagvermogen: 30 kg (15 kg per fiets)
  • Geschikt voor: 2 fietsen
  • Artikelnummer: 991001

Recensie: Thule RaceWay 991 fietsendrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief