Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Thule QuickFit TO 1200 luifelbevestiging

Niet op voorraad

36,00

32,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule QuickFit TO 1200 luifelbevestiging

De Thule QuickFit TO 1200 luifelbevestiging is gemaakt van kunststof. De bevestigingen wegen ongeveer 1 kg en worden per 5 stuk geleverd. Deze luifelbevestiging is geschikt om de Thule QuickFit en EasyLink tenten aan de Thule Omnistor 1200 luifel te bevestigen. Dit model is wit.

Specificaties: Thule QuickFit TO 1200 luifelbevestiging

  • Naam: QuickFit TO 1200 luifelbevestiging
  • PLU: 1213134
  • Merk: Thule
  • Lengte: 450 cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor: Thule QuickFit en EasyLink tenten
  • Bijzonderheden: Per 5 stuks verpakt

Recensie: Thule QuickFit TO 1200 luifelbevestiging

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief