Thule ProRide 598 fietsendrager

Schrijf een review

Op voorraad
Vanaf:

109,95

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule ProRide 598 fietsendrager

De Thule ProRide 598 fietsendrager maakt het eenvoudig om waar dan ook uw fiets mee naartoe te nemen. De fiets is eenvoudig te bevestigen in de rail, deze wordt namelijk automatisch op de plaats gezet dankzij de unieke framehouder en wielgoot. Om beschadiging van het fietsframe te voorkomen is de fietsendrager voorzien van zelfklemmende kussens die zich aan de vorm van het frame aanpassen. Een eenvoudig zonder gereedschap te gebruiken fietsendrager, geschikt voor fietsen tot maximaal 20 kg.

Specificaties: Thule ProRide 598 fietsendrager

  • Naam: ProRide 598 fietsendrager
  • PLU: 1222498C
  • Merk: Thule
  • Gewicht: ± 4,2 kg
  • Draagvermogen: 20 kg
  • Afmetingen: 145 x 8,5 x 32 cm (b x d x h)
  • Kleur: Black Silver

Recensie: Thule ProRide 598 fietsendrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief