Thule ProRide 591 fietsendrager

Schrijf een review

Niet op voorraad

109,95

95,00

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule ProRide 591 fietsendrager

De ProRide 591 is een lichtgewicht fietsendrager welke gemonteerd wordt op het dak van uw auto. De fietsendrager is geschikt voor fietsen met een frame tot 100 mm. Bovendien is het de enige dakdrager die geschikt is voor fietsen tot en met 20 kg.

Praktische en uit te breiden fietsendrager

Ondanks het bescheiden gewicht van de ProRide 591 heeft deze fietsendrager een zeer solide draagconstructie en sterk bevestigingssysteem. De ProRide 591 is zo ontworpen dat u zelf eenvoudig kunt bepalen aan welke kant van het dak u de drager wilt monteren. Door deze flexibiliteit is het systeem uit te breiden met meerdere dragers en dus ook met meerdere fietsen. Wanneer u een fiets in de wielgoten van de dakdrager plaatst, rust die direct stabiel tegen framehouder. Hierdoor staat de fiets direct op de juiste plek en heeft u beide handen vrij om deze goed vast te zetten.

Eenvoudige montage, zonder gereedschap

De ProRide 591 is een voorgemonteerd fietsenrek waardoor u geen gereedschap nodig heeft bij de montage. Dankzij de handige hoogte van de draaiknop zet u de drager definitief eenvoudig vast. De in lengte verstelbare spanbanden houden met een snelsluiting de wielen van de fiets stevig op hun plaats.

Bij de ProRide 591 zijn T-Track-adapters meegeleverd waardoor de fietsendrager tevens monteerbaar is in de T-tracks van dakstangen.

Specificaties: Thule ProRide 591 fietsendrager

 • Naam: ProRide 591 fietsendrager
 • PLU: 1041211
 • Merk: Thule
 • Draagvermogen: Max. 20 kg
 • Geschikt voor: Geschikt voor alle wielafmetingen
  Geschikt voor framematen tot Ø 100 mm (rond frame Ø 22-80 mm, ovaal frame Ø 80 x 100 mm)
  Niet geschikt voor E-fietsen
 • Inclusief: T-Track adapters (20 x 20 mm)
 • Bijzonderheden: TÜV-goedgekeurd
  Voldoet aan de City Crash norm

Recensie: Thule ProRide 591 fietsendrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief