2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Thule | Omnistor Omni-Vent V09 dakluik ventilator

(4)
Op voorraad

142,00

114,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule|Omnistor Omni-Vent V09 dakluik ventilator

De Omni-Vent V09 ventilator biedt verkoeling en kan de warme lucht uit de caravan of camper naar buiten afvoeren. Geschikt voor dakluik modellen vanaf 2009 met een gatmaat van 40 x 40 cm.

Energiebesparend
Deze 12 volt ventilator, met een fan met een diameter van 30 cm, heeft twee ventilatie mogelijkheden en is in te stellen in 12 ventilatie snelheden. Verder heeft de ventilator een energiebesparende functie en boost functie. Er zit een veiligheidsmechanisme op tegen een te hoge spanning, verkeerde aansluiting en blokkering.

Verbruik
Eenvoudig te bevestigen in de Omni-Vent dakluiken. Het verbruik varieert tussen 0,15 en 2,50 Ampère. De maximale luchtcirculatie is 20 m³ / min. Te gebruiken wanneer het voertuig stilstaat en de dakkap open staat.

Specificaties: Thule|Omnistor Omni-Vent V09 dakluik ventilator

 • Naam: Omni-Vent V09 dakluik ventilator
 • PLU: 1018817
 • Merk: Thule|Omnistor
 • Gatmaat: 40 x 40 cm (l x b)
 • Afmetingen: Ø Ventilator 30 cm
 • Maximale breedte dakluik: 40 cm
 • Ventilatie: Ventilator die naar binnen en buiten kan blazen
 • Geschikt voor: Modellen vanaf 2009 en later
 • Gewicht: 1,6 kg

4 Recensies voor: Thule|Omnistor Omni-Vent V09 dakluik ventilator

 • alweer een storing
  Peter Dumoulin, 08-12-2017
  Heb deze omnivent al 2 maal gekocht en geinstalleerd. De electronica is weer stuk. Valt steeds uit. Zie om naar andere oplossing om het ding aan te sturen.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Heerlijke slaapkamerventilator
  Reijer, 15-10-2015
  Aangeschaft in oktober 2014. Ik gebruik de ventilator op de boot. Vooraf ingebouwd in een houten bak (40 x 40) met aan twee zijden een ventilatieopening zodat ik hem ook met het luik dicht kan gebruiken. Daarna het geheel met scharnieren geïnstalleerd onder het dakluik van het slaapvertrek in de boot. Door de scharnieren kan ik het geheel ook kantelen of schuin zetten. De ventilator draait nu een jaar permanent en tot nu toe nog geen storing gehad. 's Nachts op de laagste stand en overdag op een hogere stand . Op de laagste stand maakt de ventilator haast geen geluid en is het heerlijk slapen met zo'n zacht briesje in de slaapkamer. Ik ga er nog een bestellen voor het andere slaapvertrek op de boot.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • dakluikventilator nachtmerrie
  Jan Dikkerboom , 30-06-2015
  Slecht dakluik fragiel geheel.
  Valt veel uit kan niet tegen wisselende spanning.
  Oude Omnistor dakventilator was eenvoudig en robuust en werkte probleemloos .
  Dit ventilatordakluik is een waardeloos ding ,en gaat er dus weer uit .
  De maxxFan lijkt mij een betere oplossing.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Typisch Italiaans
  Michael M., 06-04-2015
  De dakventilator blaast/zuigt veel te weinig in verhouding tot het lawaai dat hij maakt. In de hoogste stand lijkt het meer op een opstijgende straaljager. Bovendien valt hij soms te pas en te onpas in storing.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief