Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Thule Montagerails serie 6 luifels

Op voorraad
Vanaf:

134,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Montagerails serie 6 luifels

Met de Omnistor Mountingrail komt een 6-serie luifel van Thule|Omnistor prachtig op een vlak caravandak te liggen.
De Mounting Rail adapter zorgt ervoor dat de Omnistor luifel perfect aansluit op de dakrand. De caravanrail wordt volledig vrij gelaten. Hierdoor blijft het mogelijk om een voortent, wintertent of luifel met pees aan de caravan te plaatsen.

Het dak wordt niet doorboord. De montageprofielen komen over de breedte van het dak te liggen en worden in de afwerklijsten vastgeschroefd. Op de dwarsprofielen worden kantelbare adapters geplaatst waarop de luifel wordt bevestigd.

De montagerails zijn geschikt voor o.a. de 6002 en 6900 cassetteluifels.
De uitvoering voor luifels tot 3,52 meter lengte bestaat uit 2 rails. De uitvoering voor luifels tot 4,50 meter heeft 3 profielen. Voor luifels groter dan 4,50 meter kiest u voor 2x de "tot 3,52 meter" uitvoering.

Specificaties: Thule Montagerails serie 6 luifels

  • Naam: Montagerails serie 6 luifels
  • PLU: 1017800C
  • Merk: Thule
  • Materiaal: Aluminium
  • Geschikt voor: Alle 6-serie luifels van Omnistor
  • Inclusief: Kantelbare adapters
  • Varieteit: Serie 6 luifel tot 3,52 meter lengte Serie 6 luifel tot 4,50 meter lengte

Recensie: Thule Montagerails serie 6 luifels

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief