Thule Omni-Step Slide Out 700 opstaptrede

(3)
Op voorraad

385,00

309,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Omni-Step Slide Out 700 opstaptrede

Bij de Omni-Step 700 Slide Out wordt de opstaptrede bediend met een schakelaar die perfect past bij het interieur van de moderne campers. De 12 volt motor voldoet aan de EMV en CE-normen. De trede is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium, met afgeronde randen. Bij deze opstaptrede zijn ook de zijkanten uitgevoerd in geanodiseerd aluminium. De Omni-Step Slide Out 700 kan een maximale statische belasting van 200 kg dragen.

Voor uw veiligheid zijn de hoeken van de treden afgerond en lichtgevend in het donker. Om slipgevaar tegen te gaan is de trede uitgevoerd in geribbeld aluminium. Tevens is de trede voorzien van antislip rubbers. Voor extra bedieningsgemak zijn een Relais of Option Electronic optioneel verkrijgbaar. Met het relais wordt de trede automatisch ingetrokken als de motor van de camper wordt gestart. Met de Option Electronic optie kan de Omni-Step bediend worden met een deurcontact en wordt de trede ook ingetrokken bij het starten van de motor.

Specificaties: Thule Omni-Step Slide Out 700 opstaptrede

 • Naam: Omni-Step Slide Out 700 opstaptrede
 • PLU: 1018031
 • Merk: Thule
 • Bediening: 12 volt elektrisch
 • Materiaal: Aluminium

3 Recensies voor: Thule Omni-Step Slide Out 700 opstaptrede

 • omnistep vervangen
  Ton, 24-04-2016
  Na 8 jaar gaf mijn omnistep dezelfde problemen zoals Wim omschrijft. Onder de camper komt er ook aan de binnenzijde zand en stof, waarschijnlijk ook in de motor. Gedemonteerd en met een losse accu getest, wel een tikje dat het wil gaan bewegen, maar daar bleef het bij. Motorisch probleem dus, tijd voor vervanging.
  Gewoon weer een nieuwe omnistep gemonteerd. Kunnen we hopelijk weer een jaar of acht vooruit.


  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Omnistep 70cm
  Jan, 17-08-2015
  Veel voorkomende opstap en zeer betrouwbaar.
  Bij onze buscamper nooit een probleem gehad.
  Wel maken wij hem zorgvuldig schoon en houden hem goed gesmeerd, het hangt onder de camper.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Thule-Omnistep onbetrouwbaar in gebruik
  Wim, 21-05-2014
  De opstap stopt ineens op de meest ongewenste momenten, de eerste keer wilde hij niet meer naar buiten schuiven en de tweede keer niet naar binnen, heel vervelend wanneer je ergens bent en geen monteur bij de hand hebt.

  De eerste keer een onduidelijk antwoord; "Het koolborsteltje lag dwars in het motortje"!

  De tweede keer heb ik hem naar binnen moeten trappen waardoor hij nu nooit meer zal werken waardoor ik nu op zoek ben naar een goede en betrouwbare opstap
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief