2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Thule Omni-cleaner

Op voorraad

10,00

9,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Omni-cleaner

Met de Thule|Omnistor Omni-cleaner kunt u uw luifel reinigen. Deze spray is ook geschikt voor het schoonmaken van tentdoek. De Omni cleaner houdt de kleuren van het doek mooi en is daardoor onmisbaar bij uw luifel. De spray bevat geen bijtende en schurende bestanddelen.

Specificaties: Thule Omni-cleaner

  • Naam: Omni-cleaner
  • PLU: 1017690
  • Merk: Thule
  • Geschikt voor: Het reinigen van luifel- en tentdoek
  • Inhoud: 1 L

Recensie: Thule Omni-cleaner

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief