Thule Omni-bike Sport G2 Van fietsendrager

Schrijf een review

Niet op voorraad

389,00

309,00

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Omni-bike Sport G2 Van fietsendrager

De Thule Omni-bike Sport G2 Van fietsendrager biedt plaats aan twee fietsen. De fietsendrager is geschikt voor Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper busjes met een bouwjaar voor 2007.

Altijd toegang tot uw bagage

De fietsendrager is zo ontworpen dat de deuren van uw bus geopend kunnen worden als het fietsenrek met fietsen aan de bus bevestigd is. Zo hebt u altijd toegang tot uw bagage. Het platform van de fietsendrager is vergrendelbaar voor extra veiligheid. De fietsen kunnen tijdens het rijden niet bewegen.

Specificaties: Thule Omni-bike Sport G2 Van fietsendrager

  • Naam: Omni-bike Sport G2 Van fietsendrager
  • PLU: 1167305
  • Merk: Thule
  • Draagvermogen: 50 kg
  • Geschikt voor: Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper met een bouwjaar voor 2007
  • Bijzonderheden: De deuren van de bus kunnen met bevestigde fietsendrager en fietsen geopend worden

Recensie: Thule Omni-bike Sport G2 Van fietsendrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief