Thule Omni-bike Sport G2 Garage fietsendrager

Schrijf een review

Op voorraad

204,00

159,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Omni-bike Sport G2 Garage fietsendrager

Deze fietsendrager is ontwikkeld om uw fietsen in de camper stevig vast te zetten. De drager heeft bevestigingspunten aan de grond en aan de wand.

Stabiele bevestiging

Uw fietsen blijven stevig op zijn plaats met de ovale geulen en vier aantrekriemen. De twee afstandhouders geven daarbij extra stabiliteit. Bij onbelaste toestand is het fietsenrek inklapbaar. Hierdoor neemt de drager weinig ruimte in beslag, wanneer deze niet gebruikt wordt. Bovendien zorgt het lichtgewicht aluminium voor een geringe belasting op de bevestigingspunten.

Om te voorkomen dat de bevestigingbandjes stuk gaan, raadt Thule aan eerst de banden open te zetten en dan pas de fietsen te plaatsen.

Specificaties: Thule Omni-bike Sport G2 Garage fietsendrager

 • Naam: Omni-bike Sport G2 Garage fietsendrager
 • PLU: 1167301
 • Merk: Thule
 • Materiaal: Geanodiseerd aluminium
 • Draagvermogen: Max. 50 kg
 • Opklapbaar: Ja
 • Afmetingen: Hoogte: 79 cm
  Breedte: 126 cm
  Diepte: 66 cm
 • Geschikt voor: Garage en camper
 • Tip: Om te voorkomen dat de bevestigingbandjes stuk gaan, raadt Thule aan eerst de banden open te zetten en dan pas de fietsen te plaatsen

Recensie: Thule Omni-bike Sport G2 Garage fietsendrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief