Thule Omni-bike Sport G2 2-doors fietsendrager

Schrijf een review

Op voorraad

244,00

195,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Omni-bike Sport G2 2-doors fietsendrager

Deze fietsendrager kunt u op beide achterdeuren van de auto monteren. Met de fietsdrager gemonteerd en de fietsen bevestigd, kunt u de deuren altijd openen. Hierdoor blijft het achterruim ook onderweg bereikbaar.

Sterk en stabiel

Het alumnium frame van de fietsendrager maakt het geheel uiterst sterk en toch licht van gewicht. De fietsen kunt u in de ovale geulen plaatsen en aan elke velg bevestigen met de aantrekriem. Het frame wordt op zijn plaats gehouden door de afstandhouders. Samen met vier bevestigingspunten hangt het fietsenrek stabiel achter de auto.

Om te voorkomen dat de bevestigingbandjes stuk gaan, raadt Thule aan eerst de banden open te zetten en dan pas de fietsen te plaatsen.

Specificaties: Thule Omni-bike Sport G2 2-doors fietsendrager

 • Naam: Omni-bike Sport G2 2-doors fietsendrager
 • PLU: 1167306
 • Merk: Thule
 • Materiaal: Geanodiseerd aluminium
 • Draagvermogen: Laadgewicht per rail 19 kg. Max. 50 kg
 • Afmetingen: Hoogte: Verstelbaar tussen 80 - 150 cm
  Breedte: 126 cm
  Diepte: 65 cm
 • Montagehoogte: Verstelbaar tussen 80 - 150 cm
 • Geschikt voor: Auto's met een dubbele achterdeur
 • Tip: Om te voorkomen dat de bevestigingbandjes stuk gaan, raadt Thule aan eerst de banden open te zetten en dan pas de fietsen te plaatsen
 • Bijzonderheden: De deuren kunnen ook met fietsen bevestigd geopend worden
  Zowel op de linker- en rechterdeur te monteren

Recensie: Thule Omni-bike Sport G2 2-doors fietsendrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief