Thule Omni-bike Excellent Hoog fietsendrager

Schrijf een review

Op voorraad

379,00

289,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Omni-bike Excellent Hoog fietsendrager

Met deze strak en modern vormgegeven Thule Omni-bike Excellent fietsdrager neemt u veilig en stabiel uw fietsen overal mee naar toe. Deze drager is ideaal voor alle grotere campers of caravans dankzij de verstelbare hoogte vanaf 80 tot 150 cm. Hoe makkelijk het Thule Excellent systeem werkt, laat bovenstaande instructievideo zien.

Ideaal voor de e-bike

De Omni-bike Excellent is het ideale fietsenrek voor de zwaardere fietsen. Met een draagkracht van 60 kg en het ovale en robuuste frame transporteert u moeiteloos mountainbikes en/of elektrische fietsen.

Gebuiksgemak

De afstand tussen de fietswielen is per rail aanpasbaar dankzij de verschuifbare wielklemmen. Til de fiets in de rails, haal de gesp door de spaken en zet deze eenvoudig vast met de ratelsluiting.

Stevig en betrouwbaar

De afstand tussen de rails en fietsen is eenvoudig met de hand aan te passen. Indien de gewenste afstand is ingesteld, sluit u deze met een sleutel. Hierdoor zijn de fietsen en de rails vergrendeld en klaar voor veilig transport.

Wilt u meer dan twee fietsen meenemen dan zijn er optionele rails verkrijgbaar voor respectievelijk drie of vier fietsen.

Specificaties: Thule Omni-bike Excellent Hoog fietsendrager

 • Naam: Omni-bike Excellent Hoog fietsendrager
 • PLU: 1167289
 • Merk: Thule
 • Draagvermogen: Max. 60 kg.
  Max. laadvermogen per rail 30 kg.
 • Afmetingen: 131 x 72,7 x 150 cm (b x d x h)
 • Montagehoogte: Verstelbaar van 80 - 150 cm
 • Geschikt voor: 2 fietsen.
  Met twee optionele uitbreidingssets uit te breiden naar 3 of 4 fietsen.
 • Tip: Plaats de zwaarste fiets aan de binnenzijde / het dichtste bij het voertuig

Recensie: Thule Omni-bike Excellent Hoog fietsendrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief