Thule Omni-bike Excellent G2 fietsendrager 4e rail

Op voorraad

94,00

76,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Thule Omni-bike Excellent G2 fietsendrager 4e rail

Met deze rail breidt u de Omni-bike Excellent G2 uit naar de mogelijkheid een vierde fiets mee te nemen. De adapter zorgt voor een vaste positie en afstand op de uiterste positie van het fietsenrek. Dankzij de verschuifbare fietshouder en railgeleider is deze uitbreidingsset geschikt voor zo goed als alle fietsen.

Specificaties: Thule Omni-bike Excellent G2 fietsendrager 4e rail

  • Naam: Omni-bike Excellent G2 fietsendrager 4e rail
  • PLU: 1167292
  • Merk: Thule

Recensie: Thule Omni-bike Excellent G2 fietsendrager 4e rail

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief